Томлена гомілка з овочами під соусом для ресторанів

Час
:
3 години
Складність
:
Висока
Кількість порцій
:
2

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
700г.
яловичої гомілки
150г.
ріпчастої цибулі
250г.
води
250мл.
молока METRO Chef питне ультрапастеризоване 2,5 %
100г.
крупи кукурудзяної METRO Chef
червоне або біле вино
курячий бульйон
деміглас
морква
буряк
селера
трави для запікання
сир Metro Chef Parmigiano Reggiano
оливкова олія METRO Chef Extra Virgin
вершкове масло 82%

Приготування:

Крок 1
Нарізаємо порційні шматочки гомілки в однаковому розмірі. Обсмажуємо.
Крок 2
Нарізаємо цибулю, селеру та моркву. Обсмажуємо. Додаємо до суміші вино, бульйон й деміглас.
Крок 3
Тушкуємо гомілки та овочі у сотейнику протягом 2,5 годин.
Крок 4
Виймаємо м'ясо. Овочі з рідиною протираємо та випарюємо, таким чином отримуємо соус, а потім затягуємо його попередньо обсмаженим вершковим маслом.
Крок 5
Викладаємо на деко нарізані моркву та буряк. Поливаємо оливковою олією. Посипаємо травами для смаку. Накриваємо фольгою та випікаємо у духовій печі протягом 30 хвилин, для буряку потрібно біля 50 хвилин. Коли овочі готові, необхідно відкрити фольгу і підрум'янити овочі.
Крок 6
Готові овочі тушкуємо в соусі для м'яса.
Крок 7
Готуємо поленту, як у попередньому рецепті.
Крок 8
Викладаємо на тарілку шарами: полента — м'ясо — томлені овочі — соус. Смачного!