Соус «Цезар»

Час
:
10 хвилин
Складність
:
Легко
Кількість порцій
:
5

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
40г.
зернової гірчиці
2шт.
жовтка
320г.
оливкової рафінованої олії
3г.
солі «METRO Chef харчова морська помел №11»
15г.
цукру «METRO Chef білий кристалічний»
12г.
білого винного оцту
40г.
сиру «METRO Chef Парміджано реджано», тертого
20г.
анчоусів
20г.
каперсів METRO Chef Lacrimella
50г.
питного йогурту
5г.
часнику
чорний мелений перець METRO Chef — за смаком.

Приготування:

Крок 1
Змішуємо жовтки із сіллю, цукром, гірчицею, чорним перцем. Збиваємо віничком до появи піни.
Крок 2
Тонкою цівкою (особливо на початку) акуратно вводимо рослинну олію в декілька підходів.
Крок 3
Коли суміш стане густою, додаємо попередньо подрібнені анчоуси, каперси, часник, тертий пармезан, білий винний оцет. Наприкінці вливаємо будь-який натуральний питний йогурт без добавок. Смачного!