Паста з лисичками

Час
:
30 хвилин
Складність
:
Легко
Кількість порцій
:
1

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
120г.
макарон «Metro Chef Спагеті»
100г.
смажених лисичок
45г.
вершкового масла 82%
25г.
Сир Metro Chef Parmigiano Reggiano
1шт.
чебрецю
20-25г.
петрушки

Приготування:

Крок 1
Відварюємо пасту згідно інструкції в підсоленій воді.
Крок 2
Окремо розтоплюємо вершкове масло з лисичками та кількома ложками води. Додаємо до отриманої суміші чебрець. А потім — відварену пасту. Тушкуємо 1–2 хвилини.
Крок 3
Усю суміш добре збиваємо та знімаємо з вогню. Знову збиваємо, але цього разу з пармезаном та петрушкою. Ви повинні отримати густий соус, який лежить на пасті. Смачного!