Капрезе

Час
:
30 хвилин
Складність
:
Легко
Кількість порцій
:
2

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
125г.
кульки моцарели
1шт.
великий томат
оливкова олія — за смаком
1ложка
соусу песто
сіль «METRO Chef харчова морська», помел №0 — за смаком
базилік — за смаком
Для соусу песто:
200г.
листя базиліку
125г.
кедрових горіхів
10г.
часнику
175г.
сиру «METRO Chef Парміджано реджано», тертого
8г.
солі «METRO Chef харчова морська», помел № 0
450г.
оливкової олії
30г.
лимонного соку

Приготування:

Крок 1
Готуємо соус песто. Промите та просушене листя базиліку кидаємо в чашу блендеру. Усе інше, крім соку лимона, подрібнюємо. Додаємо сік та перемішуємо, щоб базилік не потемнів від кислоти.
Крок 2
Розрізаємо томат. Кладемо моцарелу. Томати поливаємо олією та посипаємо сіллю, а моцарелу прикрашаємо базиліком, свіжими рубленими травами, оливковою олією та песто. Смачного!