Якість

Система контролю безпечності харчових продуктів в METRO складається з трьох рівнів:
Контроль на виробництві:
- З метою контролю безпеки та якості продукції на виробничих потужностях проводяться аудити якості згідно з вимогами міжнародних стандартів.
- Особлива увага приділяється виробникам власних торгових марок METRO - вони повинні відповідати мінімум 75% критеріїв аудиту, будь-який продукт під власною торговою маркою, який Ви купуєте в METRO, проходить детальні лабораторні випробування.
Контроль при транспортуванні:
- Ми ретельно виконуємо вимоги для транспортування свіжої продукції - це надзвичайно важливо, адже якщо на полиці свіжий товар зберігається при правильній температурі, але транспортувався при неприпустимих температурних умовах - він може бути зіпсований.
- Ми використовуємо спеціальні пристрої фіксації температурних режимів для постійного контролю температурних режимів під час транспортування продукції нашим клієнтам.
Контроль в торговельному центрі:
- У торгових центрах METRO температурний режим перебуває під постійним контролем автоматичної системи моніторингу, крім того регулярно фіксуються показники температури, терміни зберігання і реалізації свіжої продукції.
- Територія власного виробництва зонована. «Санітарні зони» наших торгових центрів марковані відповідними кольорами з метою регламентації поведінки наших співробітників в таких приміщеннях.
- В цехах власного виробництва виконуються жорсткі санітарні норми харчового підприємства - дезінфекційні бар'єри при вході, стерилізація інвентарю і обладнання за допомогою ультрафіолету, безконтактна санітарна обробка рук співробітників, робота у спеціальному захисному одязі, постійний лабораторний контроль санітарного стану.
- Ми - одна з торгових компаній в Україні, що використовує УФ стерилізацію всього інвентарю, яким користуються наші співробітники в санітарних зонах.