METRO просить підтримати позицію компанії щодо зниження тарифів на інтерчейндж для українського бізнесу

METRO просить підтримати позицію компанії щодо зниження тарифів на інтерчейндж для українського бізнесу

«МЕТРО Кеш енд Кері Україна» виступає за наближення українського законодавства в сфері регулювання ставок міжбанківських комісій до вимог законодавства ЄС у відповідності до угоди про Асоціацію з ЄС та проєвропейськими прагненнями України, що закріплені в Конституції. Об’єднавши зусилля з понад 300 000 підприємців та роботодавців у рамках галузевих асоціацій, наша компанія вже понад рік веде активну роботу у цьому напрямку. Наразі у Верховній Раді України зареєстровано законопроекти, які спрямовані на зниження комісій за прийом платежів банківськими картками.

Просимо вас підтримати позицію компанії «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» щодо законодавчої ініціативи у сфері зниження тарифів на розрахунки картками для українського бізнесу, підписавши петицію на сайті Президента України за посиланнямhttps://petition.president.gov.ua/petition/115576.