Слабосолена та копчена сьомга – чудова для хітів вуличної їжі ➤ Офіційний сайт МЕТRО Україна

Слабосолена та копчена сьомга – чудова для хітів вуличної їжі

Час читання - 1 хв.
Бургер з сьомгою

Ніжні скибки сьомги – ідеальна основа для сучасних страв, які вже давно завоювали вуличні фудкорти та ресторанні меню. Вона універсальна: пасує як до класики, так і до нових гастрономічних трендів.

Пропонуємо кілька простих рецептів, які легко приготувати вдома:

Бургер з сьомгою

Гурме-бургер з сьомгою та соусом тартар

Інгредієнти:
  • булочка для бургера
  • скибки слабосоленої сьомги METRO Chef
  • листя салату
  • огірок або авокадо
  • соус тартар
Як готувати:
Підсмажте булочку, змастіть нижню частину соусом тартар, викладіть салат, шматочки сьомги та овочі. Накрийте верхньою булочкою. Вишуканий бургер готовий!
Боул

Поке-боул із сьомгою та авокадо

Інгредієнти:
  • рис (жасмин або суші-рис)
  • слабосолена сьомга METRO Chef кубиками
  • авокадо
  • огірок
  • соєвий соус та кунжут
Як готувати:
На тарілку викладіть теплий рис, зверху – шматочки сьомги, авокадо та огірок. Полийте соєвим соусом, посипте кунжутом. Легкий та яскравий боул готовий до подачі.
Брускета з сьомгою

Брускета з копченою сьомгою

Інгредієнти:
  • хрусткий багет
  • вершковий сир
  • копчена сьомга METRO Chef
  • лимонний сік та кріп
Як готувати:
Підсмажте скибочки багета, змастіть сиром, зверху покладіть скибки сьомги, трохи кропу та кілька крапель лимонного соку. Швидка закуска до будь-якої вечірки.