Що знадобиться (на 2 порції):
- 2 сосиски (можна брати курячі, телячі або ковбаски з прянощами) METRO Chef
- 2 булочки для хот-догів (можна з кунжутом або цільнозернові) METRO Chef
- 100 г сиру халумі
- 1 середня червона цибулина
- 1 ч. л. вершкового масла
- 1 ч. л. цукру (коричневого бажано)
- 1 ст. л. меду
- 1 ст. л. діжонської гірчиці (або зернистої)
- 1 ст. л. майонезу або грецького йогурту
- Трохи зелені (наприклад, рукола або мікс салатів)
- Олія для смаження
- Сіль, перець за смаком
Як приготувати:
- Сосиски обсмажте на сковороді або грилі до золотистої скоринки.
- Цибулю наріжте півкільцями та тушкуйте на сковороді з маслом, додайте цукор, дріпку солі й смажте до карамелізації (приблизно 10 хвилин).
- Сир халумі наріжте скибками й обсмажте на сухій сковороді з обох боків до золотистої скоринки.
- Соус: змішайте гірчицю, мед і майонез (або йогурт). Додайте дрібку перцю.
- Булочки розріжте навпіл (не до кінця) й трохи підсмажте всередині на сухій сковороді або в тостері.
Збирання:
- у булочку кладіть трохи зелені,
- потім сосиску,
- зверху – скибки халумі,
- карамелізовану цибулю,
- полийте соусом.
Чому це смачно: гармонія текстур і смаків, що миттєво піднімає настрій – поєднання соковитої сосиски, солодкої м’якості цибулі, ніжної солоної нотки халумі та делікатної гостроти, збалансованої медовою солодкістю.