Інгредієнти:
- Червоне вино — ідеально підійдуть сухі та напівсолодкі сорти.
- Кориця — ціла паличка для насиченого аромату.
- Гвоздика — кілька бутонів додають прянощів.
- Кардамон і мускатний горіх — для глибшого аромату.
- Апельсини та лимони — фрукти додають свіжість.
- Мед або цукор — для солодкого смаку.
- Яблука, імбир і ваніль (за бажанням) — додаткові інгредієнти для багатшого смаку.
У акційному каталозі METRO можна знайти
- Червоне вино — ідеально підійдуть сухі та напівсолодкі сорти.
- Кориця — ціла паличка для насиченого аромату.
- Гвоздика — кілька бутонів додають прянощів.
- Кардамон і мускатний горіх — для глибшого аромату.
- Апельсини та лимони — фрукти додають свіжість.
- Мед або цукор — для солодкого смаку.
- Яблука, імбир і ваніль (за бажанням) — додаткові інгредієнти для багатшого смаку.
У акційному каталозі METRO можна знайти знижки на
спеції для глінтвейну, завдяки яким приготування напою стає простим та доступним.
Покроковий процес, як зробити класичний глінтвейн з червоного вина:
- Перед тим як готувати глінтвейн, варто ретельно підготувати спеції. Візьміть цілу паличку кориці, кілька бутонів гвоздики, дрібку мускатного горіха і розімніть кардамон для посилення аромату. В мережі магазинів ви можете придбати всі необхідні спеції або не заморочуватися та купити глінтвейн в METRO у готовому вигляді.
- Налийте червоне вино у каструлю, поставте на середній вогонь і обережно нагрівайте. Температура має бути не вища за 70-80 градусів, щоб уникнути випаровування алкоголю. Цей температурний режим допоможе зберегти усі ароматичні властивості вина.
- Коли вино нагріється, додайте спеції, фрукти та трохи меду або цукру. За бажанням додайте яблука чи імбир. Залиште напій на невеликому вогні протягом 10-15 хвилин, щоб аромати змішалися.
Готовий глінтвейн подавайте в товстостінних чашках або келихах для збереження тепла. Декоруйте кружальцями апельсина або паличкою кориці.
для глінтвейну, завдяки яким приготування напою стає простим та доступним.
Покроковий процес, як зробити класичний глінтвейн з червоного вина:
- Перед тим як готувати глінтвейн, варто ретельно підготувати спеції. Візьміть цілу паличку кориці, кілька бутонів гвоздики, дрібку мускатного горіха і розімніть кардамон для посилення аромату. В мережі магазинів ви можете придбати всі необхідні спеції або не заморочуватися та купити глінтвейн в METRO у готовому вигляді.
- Налийте червоне вино у каструлю, поставте на середній вогонь і обережно нагрівайте. Температура має бути не вища за 70-80 градусів, щоб уникнути випаровування алкоголю. Цей температурний режим допоможе зберегти усі ароматичні властивості вина.
- Коли вино нагріється, додайте спеції, фрукти та трохи меду або цукру. За бажанням додайте яблука чи імбир. Залиште напій на невеликому вогні протягом 10-15 хвилин, щоб аромати змішалися.
Готовий глінтвейн подавайте в товстостінних чашках або келихах для збереження тепла. Декоруйте кружальцями апельсина або паличкою кориці.