У цьому випадку використовують мінімальну кількість жиру, що особливо цінують адепти ЗСЖ. Рифлене дно сковороди-гриль лише злегка змащують олією, та й то не завжди — часто її додають у маринад, і тоді обробка робочої поверхні не потрібна.
Під час приготування продуктів на такому приладді сік, жир і олія стікають на дно. Випаровуючись, вони наповнюють їжу вологою, розігрівають її. За рахунок цього страва рівномірно пропікається, не втрачаючи соковитості.
Словом, справа за малим — потрібно лише купити відповідне кухонне приладдя. У цій статті спробуємо дати вичерпну відповідь на запитання: «Сковорода-гриль — яку вибрати, якщо збираєшся смажити на ній рибу, птицю або м’ясо?». А високоякісні свіжі продукти, які готуватимете на цьому приладді, ви в будь-який момент зможете придбати в торговельних центрах мережі METRO.