Підпишіться на розсилку акційних пропозицій від METRO

Підписатися

METRO ЛАМАЄ ЦІНИ НА КОНСЕРВОВАНІ ПРОДУКТИ

з 8 листопада 2017 року у всіх ТЦ METRO
19_Resize_Krupa_S-940x200

У лютому 2016 року ми запровадили дрібний опт на понад 15000 товарів нашого асортименту: опт, який стартує лише з 3-х одиниць. Минулого року у липні ми представили оновлені ціни на весь асортимент макаронних виробів, у серпні – на м’ясо та паперові вироби, у вересні - на олію, у жовтні - на чай, у листопаді – на шоколад. З січня 2017 року ми ламаємо ціни на ковбасні та м'ясні вироби, з лютого – на каву, з березня - на порошок, з квітня - на молочні продукти, з травня - на соки, води та лимонади, з червня – на соуси, в серпні - на дитячі товари, у вересні - на виноградні напої.

Запасайтесь смачним. Зараз METRO ламає ціни на крупи.

 

Приходьте на крупно низькі ціни! 

 

*Мається на увазі зниження цін на обрані продукти категорії крупи у розмірі до 6% залежно від виду товару у порівнянні із

цінами на переддень зниження. Зниження цін починається з 17.01.2018 року та діє на постійній основу і усіх магазинах мережі METRO.


001_OpenDoors_400x400_01_11_V3_A-400x400
003_OpenDoors_400x400_01_11_V3_A-400x400
005_OpenDoors_400x400_01_11_V3_A-400x400

03Banners400x4001101A400x400
04Banners400x4001101A400x400
05Banners400x4001101A400x400

СОРТИ РИСУ: ЯКІ БУВАЮТЬ І НАСКІЛЬКИ КОРИСНІ

 

У багатьох країнах, особливо азіатських, рис становить основу раціону вже тисячоліття. І, з огляду на число довгожителів, наприклад, у Японії, де рис їдять щодня кілька разів на день, він дуже корисний для здоров’я. Натхненно ставляться до рису і в Італії — там популярні різноманітні його сорти, і місцева кухня пропонує безліч шедеврів на основі цього продукту. Чого варті тільки ризото й аранчині! Але про все по черзі.

 

Дізнатися більше


КОНСЕРВОВАНИЙ ТУНЕЦЬ: ГОТУЄМО СТРАВИ З КОНСЕРВОВАНОГО ТУНЦЯ

 

Смачні, легкі, доступні — консерви з тунця давно не вважаються чимось казково далеким і «не нашим». Вибір на полицях такий, що голова йде обертом, квадратом та іншими геометричними фігурами.

Тому сьогодні ми розповімо, як у них розібратися й навчитися застосовувати їх на кухні.

 

Дізнатися більше


ЯК ПРАВИЛЬНО ВИБИРАТИ КОНСЕРВИ: МАЛЕНЬКІ СЕКРЕТИ

 

Здавалося б, що може бути простіше за купівлю консервованої продукції: натрапили на симпатичну банку, перевірили термін придатності — їжте та насолоджуйтеся!

Але як часто Ви потім розчаровувалися через неприємний смак кільки в томаті чи підозрілий вигляд улюблених шпротів? Розглянемо основні помилки вибору й порадимо, як їх уникнути.

 

Дізнатися більше

 


НЕЗВИЧНІ ОВОЧЕВІ КОНСЕРВИ

Здавалося б, чого-чого, а консервів ми вже набачилися. Діжкові огірки, солоні помідори, корнішони, оливки, печериці… Але крім стандартних варіантів, існує ще безліч смачних та оригінальніших консервованих продуктів. Ми зібрали кілька прикладів оригінальних овочевих консервів, щоб ви могли урізноманітнити своє меню.

Цікавий факт: сучасний спосіб консервування винайшов француз Ніколя Аппер 1809 року, за що він здобув почесний титул «Благодійник людства».

Дізнатися більше