Заходи до Дня Підприємця

Приєднуйтесь до безкоштовних онлайн-майстер-класів і лекцій від експертів HoReCa. Дізнавайтеся нове від експертів, щоб ставати кращим навіть у непрості часи.

10-го грудня о 13:30 запрошуємо вас на онлайн майстер-клас на тему: "Сінабон та Різдвяний кранц на ніжнішій бріош", який проведуть пекар-ремісник, консультант із хлібопечення, викладач Кулінарної Академії шеф-кухарів України та почесний член журі Ресторанної Премії Сіль, Ігор Лаврешин та бренд-шеф компанії MARESTO Сергій Пастух. Вони поділяться своїми новорічними лайфхаками та розкажуть як порадувати гостей вашого закладу смачною та святковою здобою.

Заповнюйте онлайн-форму, та дізнавайтеся нове від експертів, щоб ставати кращим навіть у непрості часи.