Томлена яловичина для кулінарних фанів

Час
:
3 години
Складність
:
Середня
Кількість порцій
:
2

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
700г.
яловичої гомілки
150г.
ріпчастої цибулі
250г.
води
250мл.
молока METRO Chef питне ультрапастеризоване 2,5 %
100г.
крупи кукурудзяної METRO Chef
червоне або біле вино
курячий бульйон
сир Metro Chef Parmigiano Reggiano
оливкова олія METRO Chef Extra Virgin
масло METRO Chef солодковершкове 73 %

Приготування:

Крок 1
Ділимо гомілку на 4 шматки, ріжучи поперек волокон. Обсмажуємо м'ясо у сотейнику.
Крок 2
Обсмажуємо цибулю на маленькому вогні на сковорідці. Перекладаємо її до гомілки.
Крок 3
Додаємо до м'яса біле або червоне вино, а також трішки бульйону. Накриваємо кришкою та томимо протягом 2,5 годин на маленькому вогні. По готовності солимо та перчимо.
Крок 4
Готуємо поленту: доводимо воду з молоком до кипіння. Додаємо сіль. Постійно помішуючи, поступово всипаємо крупу, ніби манку. А потім — добре заварюємо. Даємо охолонути.
Крок 5
Додаємо до каші оливкову олію, вершки, вершкове масло та пармезан. Замішуємо до сметанної консистенції.
Крок 6
Викладаємо на тарілку шарами: полента — гомілка — соус зі шматочками цибулі. Смачного!