Котлети з коропа

Час
:
1 година 20 хвилин
Складність
:
Середня
Кількість порцій
:
5

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
820г.
філе коропа
60г.
молока METRO Chef, ультрапастеризоване 2,5 %
80г.
білого хлібу
90г.
цибулі
1шт.
яйце METRO Chef С0
сіль METRO Chef харчова морська, помел №0 — за смаком
перець чорний мелений METRO Chef — за смаком
2шт.
моркви
2шт.
картоплі
1шт.
буряк
розмарин Horeca Select подрібнений сушений — за смаком
рослинна олія — за смаком

Приготування:

Крок 1
Пропускаємо філе коропа через м'ясорубку.
Крок 2
Додаємо до нього попередньо обсмажену цибулю та замочений у молоці хліб. Пропускаємо отриману суміш двічі через дрібну решітку.
Крок 3
Додаємо яйце, сіль та перець за смаком. Формуємо в котлети. Обсмажуємо.
Крок 4
Очищаємо овочі. Змащуємо їх рослинною олією та посипаємо розмарином. Викладаємо на деко та накриваємо фольгою. Запікаємо протягом 50 хв.
Крок 5
Відкриваємо фольгу та даємо овочам зарум'янитися.
Крок 6
Подаємо котлети з коропа разом із запеченими овочами. Смачного!