Класичні та
знайомі з дитинства котлети, стейки та бефстроганов — це, звичайно,
безпрограшні варіанти для основної страви. Проте не варто обмежуватися лише
відомими варіантами та постійно готувати за одними й тими самими рецептами та
технологіями.
Існує безліч
цікавих методів та процесів, які використовують сучасні кухарі. Деякі з них
неможливо відтворити на звичайній домашній кухні, але су-від — технологія
низькотемпературного приготування — цілком підкориться і аматору з рядовим
набором кухонного приладдя.
Звичайно,
готувати кулінарні шедеври в техніці су-від краще та легше з використанням
професійного обладнання. Однак погодьтеся, це ж так цікаво — експериментувати та
отримувати чудовий результат, радуючи себе та близьких ніжним соковитим м’ясом, як у
ресторані.
Пропонуємо два
рецепти: ростбіф су-від у домашніх умовах і така сама страва для
кухарів-професіоналів. Ростбіф, приготований за цією технологією, виходить
максимально соковитим, ніжним та м’яким.