Програма заходу

 · 9:00–10:00 — тестування на Covid-19 і реєстрація

· 10:20–11:00 — Олексій Міллер, бренд-шеф METRO і закордонний зірковий шеф. Страва: севіче з тунця і восьминога з гуакамоле

· 11:00–11:40 — лекція ресторанної консультантки Ольги Носонової «Тренди й маркетинг 2021-го та точки контакту з гостями»

· 11:40–12:00 — coffee break та дегустація

· 12:00–12:40 — продуктовий майстер-клас Стефана Вайтінадана, французького кухаря, нагородженого зіркою Мішлен, а також Сергія Пастуха, бренд-шефа компанії MARESTO. Страва: сувід стейк тумалок із пюре з пастернаку та імбиру із соусом унагі й трюфелем, а також копчена качина грудинка із селеровим пюре та гострим журавлинним соусом

· 12:40–13:50 — обговорення на тему «Скорочуємо витрати ресторану: поради та рекомендації» за участі команди METRO - Менеджера з екології, Андрія Гриса, Начальника управління з якості Ірини Хоботні, Президента Асоціації шеф-кухарів України, ресторанного експерта Ігоря Брагіна та Президента Південної Асоціації шеф-кухарів та бренд-шефа ресторана української кухні "U" Віктора Тітова

· 13:50–14:50 — lunch

· 14:50–15:30 — Айк Вейшторт, вірменський шеф-кухар «Fairmont Grand Hotel», «Riviera House» та «KAMA restaurant», а також Віктор Тітов, президент Південної асоціації шеф-кухарів, бренд-шеф та співвласник ресторану української кухні «U». Страва: тріска з кокосовою сироваткою та креветками

· 15:30–16:10 — лекція від експерта барної справи Віталія Кириченка, власника «Pink Freud», на тему «Коктейлі на основі просеко в літньому меню. Як розробити барну карту, яка сама себе продає»

· 16:10–16:30 — coffee break та дегустація

· 16:30–16:50 — Bocuse d'Or. «Як стати відомим серед світової професійної спільноти й що реально для України?»

· 16:50–17:30 — лекція іноземного шеф-кухаря на тему фудкосту в ресторані «Як оптимізувати витрати й дотримуватися найвищої якості страв»

· 17:30–17:50 — coffee break та дегустація

· 17:50–18:30 — лекція Ілони Демьохіної «Корпоративна культура й мотивація»

· 18:30–19:40 — лекція та дегустація на тему складання винної карти в ресторані від Олексія Гіжка, а також вручення подарунків

 

Зверніть увагу: подія відбудеться з дотриманням усіх карантинних вимог та протиепідемічних заходів. Перед початком усі учасники та гості пройдуть обов’язковий безплатний експрес-тест на наявність Covid-19.

Встигніть зареєструватися на важливу ресторанну подію цієї весни: https://metrochefforumodessadigital.ticketforevent.com

Зробимо літній сезон разом!

Продаж квитків
Перейти