Програма заходу

🔹 9:00–10:00 — тестування на Covid-19 і реєстрація;

🔹 10:20–11:00 — Олексій Міллер, бренд-шеф METRO, приготує севіче з тунця і восьминога на подушці з гуакамоле, а Далібор Міленкович, бренд-шеф та власник «Adriatic Restaurant», — страву з морепродуктів;

🔹 11:00–11:40 — лекція ресторанної консультантки Ольги Насонової «Тренди й маркетинг 2021-го та точки контакту з гостями»;

🔹 11:40–12:00 — coffee break та дегустація;

🔹 12:00–12:40 — Стефан Вайтінадан, шеф-кухар «InterContinental Hotels & Resort», приготує фуа-гра, а Сергій Пастух, бренд-шеф компанії MARESTO, — копчену качину грудинку із селеровим пюре та гострим журавлинним соусом;

🔹 12:40–13:50 — обговорення на тему «Скорочуємо витрати ресторану: поради та рекомендації» за участі команди METRO: менеджера з екології Андрія Гриса, начальниці управління якістю Ірини Хоботні, а також президента Асоціації шеф-кухарів України, ресторанного експерта Ігоря Брагіна та президента Південної асоціації шеф-кухарів, бренд-шефа ресторану української кухні «U» і мережі ресторанів «G-Group» Віктора Тітова;

🔹 13:50–14:50 — lunch;

🔹 14:50–15:30 — Айк Вейшторт, бренд-шеф 5* готелів «Fairmont Grand Hotel», «Riviera House» та «KAMA restaurant», приготує тріску з кокосовою сироваткою та креветками, а Віктор Тітов, президент Південної асоціації шеф-кухарів, бренд-шеф та співвласник ресторану української кухні «U», — креветки в соусі карі та скляну локшину з хвостиками тигрових креветок;

🔹 15:30–16:10 — лекція від експерта барної справи Віталія Кириченка, власника «Pink Freud», на тему «Коктейлі на основі просеко в літньому меню. Як розробити барну карту, що сама себе продає?»;

🔹 16:10–16:30 — coffee break та дегустація;

🔹 16:30–16:50 — Євген Корольов, генеральний директор Bocuse d'Or Ukraine, а також Антон Жорін, начальник управління маркетингом METRO. «Як стати відомим серед світової професійної спільноти й що реально для України?»;

🔹 16:50–17:30 — Алан Коксон, модератор World Gourmet Summit, посол британської кухні у світі, ведучий кулінарних передач та автор книг, розповість про те, як знизити фудкост, не втративши якість і смак, а також поділиться лайфхаками, як здивувати гостей за допомогою використання локальних продуктів;

🔹 17:30–17:50 — coffee break та дегустація;

🔹 17:50–18:30 — Ілона Демьохіна, мотиваційний тренер, корпоративний коуч, розповість про корпоративну культуру й мотивацію;

🔹 18:30–19:40 — лекція та дегустація на тему «Прибуткова винна карта в ресторані» від Олексія Гижка, головного сомельє METRO. Вручення подарунків.

Зверніть увагу: подія відбудеться з дотриманням усіх карантинних вимог та протиепідемічних заходів. Перед початком усі учасники та гості пройдуть обов’язковий безплатний експрес-тест на наявність Covid-19.

Встигніть зареєструватися на важливу ресторанну подію цієї весни: https://metrochefforumodessadigital.ticketforevent.com

 

Зробимо літній сезон разом!

Продаж квитків
Перейти