Підпишіться на розсилку акційних пропозицій від METRO

Підписатися

CAVANZA. Вино, що отримало відзнаку Міжнародного винного конкурсу 2016 року.

940200_Cavanza

SANTA RITA

Компанія Санта-Рита (Santa Rita) одна зі старих чилійських виноробень з довгою історією. Заснована була в 1880 році відомим Домінго Фернандесом. Помірний чилійський клімат дає ідеальні умови для зростання винограду. Морські бризи знижують високі температури в сільській місцевості, в результаті чого, сортові вина виходять смачними і добре збалансованими. На виноробні збирають урожай з виноградників поблизу узбережжя і підніжжя Анд. Цей виноград і є основа Cavanza. Вину 2016 року притаманний чудовий смак, в якому поєднується чилійського характер з міжнародним впізнаваним стилем.

Санта-Рита пишається етично і економічно грамотним управлінням компанії. За рахунок заходів по підвищенню ефективності, виноробня скоротила використання води, скла і споживання електроенергії. Санта-Рита отримала сертифікацію про органічність ведення сільського господарства, на незліченній кількості гектарів своїх виноградників, значно зменшивши використання добрив. Виноробня отримала міжнародні, престижні нагороди, за свої зусилля в Чилі.

Санта-Рита постійно фокусується на створенні вина для преміум і супер-преміум сегментів. Їх пристрасть до успіху і прихильність до стабільній якості, призвели до появи вин, які популярні на незліченних світових ринках.
1

2

CAVANZA

CABERNET SAUVIGNON 2014

Медалі та Нагороди:Bronze International Wine Challenge 2016, Commended Decanter Asia Wine Award

Коментарі винороба:avanza Каберне-Совіньйон глибокого, інтенсивного рубінового кольору з фіолетово-червоними відтінками. У букеті переважають чорні і червоні фрукти, чорна смородина з відтінком спецій, що типово для Каберне. Аромати ванілі, гвоздики і тютюну доповнюють непростий букет. Солодкі, елегантні і м'які таніни надають глибину округлому смаку і ведуть до свіжого, фруктового і соковитого післясмаку.

Винороб: Carlos Gatica

Сортовий склад: 100% Каберне-Совіньйон

Регіон: Долина Рапель (Rapel Valley)

Клімат і грунт: для центральної зони Чилі характерний середземноморський клімат з високою різницею денних і нічних температур, в середньому вологість 55-60. Максимальні літні температури не піднімаються вище 30 ° C.  Біля підніжжя Анд, температури нижче, через холодне повітря з гір. Область ближче до узбережжя має не такий високий перепад добових температур через близькість моря. Виноград з добірних виноградників на мулистих, добре дренажірованних грунтах, що біля підніжжя Анд, ретельно купажовані з виноградом зібраним в районі, недалеко від прибережного Гірського хребта, з більш щільною грунтом, комбінованої з мулу і глини.

Процес виробництва: Виноград збирається в ручну в квітні. Сортують, відбирають, пресують і ферментують при температурі 24 °- 28 ° C, на ділянках в зоні зростання. Під час бродіння використовується 10% дубових чанів для поліпшення кольору і стабілізації вина. Після завершення алкогольної ферментації (бродіння), 20% вина визріває у французькому дубі протягом 8 місяців для збільшення комплексності.

Потенціал витримки: від 3 до 5 років

Технічні характеристики:

рН: 3,62

Загальна Кислотність: 4,99 г / л

Алкоголь: 13,8% об.

Остаточний цукор: 2,84 г / л

Гастрономічні поєднання: Ідеально поєднується з червоним м'ясом, свининою, пряними соусами і твердими витриманими сирами.


3

CAVANZA CHARDONNAY 2015

Медалі та Нагороди:Bronze International Wine Challenge 2016, Bronze Decanter Asia Wine Award

Коментарі винороба:

Для того, щоб Cavanza Шардоне вийшло елегантним і фруктовим, виноград збирається з різних областей Центральної Долини. Прибережні зони, на які більше впливає близькість Тихого океану, надають вину свіжий цитрусовий характер. Райони ближче до Анд надають вину аромати тропічних фруктів і більш багатий смак. В результаті виходить вино лимонно-зеленого відтінку зі збалансованим смаком, приємною округлістю і дуже освіжаючим смаком.

Винороб: Carlos Gatica

Сортовий склад: 100% Шардоне

Регіон: Долина Рапель (Rapel Valley)

Клімат і грунти: Клімат в Центральній Долині переважно середземноморський (від теплого до гарячого). Максимальні літні температури не піднімаються вище 30 ° C при відносній вологості в межах від 55% до 60%. В районі передгір'їв Анд літо трохи прохолодніше, а відносна вологість вище. Нічні температури зазвичай нижче через холодних вітрів, які дмуть з гір. Результатом цих факторів є унікальні характеристики винограду вирощеного в цій зоні. В основному використовуються виноградники з хорошим дренажем на суглинкових грунтах. У деяких випадках, виноград зібраний з більш важких текстурованих грунтів. Ці грунту, як правило, розташовані в Андах або в прибережному Гірському хребті.

Процес виробництва: Виноград зібраний вручну, відібраний, пресується цілої гроном і піддається охолодженню перед бродінням до 10 ° C. Сусло ферментує при низьких температурах 13 ° -15 ° C. Різні фракції ферментують окремо для збереження різних стилів вина. Частина вина витримується в дубі для додаткової структури і складності, частина вина - в чанах з нержавіючої сталі, для збереження балансу. Перед розливом по пляшках вино освітлюють і фільтрують.

Потенціал витримки: від 3 до 4 років

Технічні характеристики:

рН: 3,35

Загальна кислотність: 6,3 г / л

Алкоголь: 13,7% об

Остаточний цукор: 2,84 г / л

Гастрономічні поєднання: Легкі салати, молюски та морепродукти, біла риба, м'які сири, біле м'ясо птиці.


4

CAVANZA Rose 2015

Коментарі винороба: Колір Cavanza Розе блідо-фіолетовий з червоними відтінками. Для аромату вина характерні тони вишні, сливи і лісових ягід. На смак вино легке, дуже свіже, парфюмоване. Вино приносить максимальне задоволення коли його п'єш.

Винороб: Carlos Gatica

Сортовий склад: 80% Каберне-Совіньйон, 20% Сіра

Регіон: Долина Рапель (Rapel Valley)

Клімат і грунти: для центральної зони Чилі характерний середземноморський клімат з високою різницею денних і нічних температур, в середньому вологість 55-60%. У літню пору температура не піднімається вище 30 ° C. Біля підніжжя Анд температури нижче через холодного повітря з гір. Область ближче до узбережжя має не такий високий перепад добових температур через близькість моря. Виноград з добірних виноградників на мулистих, добре дренажірованних грунтах, що біля підніжжя Анд, ретельно купажується з виноградом зібраним в районі прибережного Гірського хребта з більш щільним грунтом, комбінованованим з мулу і глини.

Процес виробництва: Червоний виноград вініфікують по білому, 80% Каберне Совіньон збирають в кінці березня, а потім купажируют з 20% Сіра, який був зібраний на початку квітня. Ідея полягає в тому, щоб змішати свіжість, фрукти і кислотність першого збору з зрілим характером і комплексністю другого збору. В результаті виходить створити більш елегантне і повнотіле вино. Алкогольна ферментація проходить при низьких температурах протягом 20 днів. Після цього, вина стабілізують та змішують.

Потенціал витримки: від 2 до 3-х років

Технічні характеристики:

рН: 3,35

Загальна кислотність: 6,3 г / лCAVANZA ROSÉ 2015

Алкоголь: 13,7% об

Остаточний цукор: 2,84 г / л

Гастрономічні поєднання: Свіжі зелені салати, морепродукти і молюски, біла і червона риба, м'які сир, біле м'ясо, птиця.