Отримати картку клієнта METRO

Зареєструйтеся онлайн

Яловичина - це м'ясо великої рогатої худоби (биків, телят, корів і волів). Ділиться яловичина на 3 сорти. До вищого сорту відносяться: шийна та грудна частини, філе, оковалок, стоколос і огузок; до першого - лопаткова і плечові частини, а також пашина; до другого - заріз, передня і задня голяшка.
Найбільш цінується яловичина, одержувана від м'ясних порід худоби, і особливо ніжна телятина, яка отримується від статевонезрілих бичків і теличок. Яловичина повинна бути соковито-червоного кольору, мати приємний запах свіжого м'яса, а також ніжно волокнисту мармурову структуру, це значить, що м'ясо свіже та якісне. Жир при цьому повинен бути м'яким і мати білувато-кремовий колір. Для Вашої зручності ми фасуємо свіже м'ясо в різні вагові упаковки, які також забезпечують тривалий термін зберігання. Тому кожен наш покупець знайде для себе те, що йому необхідно.


hovezi-rostena

Ростбіф

Ростбіф – шмат туші від середини до задньої частини коров’ячої спини. Якщо бути більш точним, то це зовнішній поперечний м’яз, що знаходиться поміж першим ребром та стегном. Це мармурове та надзвичайно ніжне м’ясо.

hovezi-zadni

Задня частина

Із задньої частини маститі кулінари роблять будь-які страви. Це м'ясо можна готувати на великому вогні, швидко прожарюючи, як це роблять британські кухарі, а можна і повільно гасити. Саме так люблять готувати господині у нас в Україні. Користь яловичого м'яса незаперечна. Особливий смак і легкість приготування не вимагають багато турбот, а страви виходять неповторні на смак.

hovezi-predni

Міньйон яловичий

На філе міньйон йде тільки сама ніжна і м'яка центральна частина вирізки, її нарізають круглими шматками товщиною в 6-8 см. Щоб м'ясо не втратило соковитість і ніжність, філе міньйон ніколи не піддають ретельному прожарюванню.

hovezi-svickova

Вирізка

Вирізка яловича - це найбільш цінна частина яловичої туші. Розташована вздовж хребта туші. Цей сорт м'яса дуже ніжний, так як м'язова тканина не отримує навантажень при зростанні і розвитку тварини. Вирізка має дуже хороші смакові якості. Це саме корисне і легко засвоюване м'ясо, так як в ньому міститься високий відсоток білку, необхідного дітям, вагітним жінкам і людям з високими фізичними навантаженнями.


Висока якість

  • Гарантуємо високу якість і свіжість
У кожному ТЦ METRO працює ветеринарний лікар, який перевіряє якість і свіжість продукції, що надходить до магазину. Завдяки цьому Ви можете бути впевнені, що ми пропонуємо товари, які відповідають міжнародним і національним стандартам якості.


  • Сертифікати

Ми гарантуємо якість м'яса, та будь-яких інших продуктів, котрі продаються у наших торгових центрах!

По першому Вашому проханню ми надамо Вам всі потрібні сертифікати.

  • Контролюємо температурний режим
Ми ретельно виконуємо вимоги транспортування свіжої продукції – м’ясна продукція транспортується при температурі 0-4 С. 


  • Спираємося на міжнародні стандарти якості


Купити в одному з торгових центрів METRO

Обрати ТЦ METRO

Замовити онлайн з доставкою від METRO

Замовити онлайн