Стати новим клієном

Замовити картку онлайн!

Бургери з рослинного білку Beyond Burger

191211_METRO_burger_940200_ukr_v1 (1)

Не їсти м’яса і не їсти бургерів — це не одне і те ж. Чому? Тому що в Україні з’явилися котлети для бургерів із рослинного білка.

Компанія METRO почала імпортувати в Україну бургери з горохового білка від Beyond Burger. Тому відтепер у з’явиться можливість задовольнити потреби клієнтів, які не вживають м’яса.
Компанія-виробник альтернативного м'яса Beyond Meat була заснована в 2009 році. Серед головних її інвесторів — Білл Гейтс і Леонардо Ді Капріо. Зараз продукція Beyond Meat продається в торгових мережах різних країн світу: в 53 000 роздрібних точках в Америці, а з 2018 року і в Європі. А відсьогодні і в Україні в торговельних центрах METRO.

Основні інгредієнти — це вода, ізолят горохового білка та рослинні олії. Завдяки буряковому соку, котлета має червоний колір. Страва не містить тваринних білків, ГМО, глютену та
максимально націлена на те, щоб задовольнити смаки та потреби веганів. Більше того, кількість білка в одній котлеті більша, ніж у більшості видів м'яса.

Рослинні бургери винайшли в інноваційному центрі Manhattan Beach Project у Каліфорнії.
Над розробкою протягом 7-ми років працювала команда із 40 вчених, шеф-кухарів, молекулярних біологів, фізіологів рослин. Вони прагнули створити продукт, якомога більш схожий на справжнє м'ясо. Для цього розробники розклали натуральне м'ясо на дрібні компоненти й досконало вивчили пов'язані з ним сенсорні відчуття — запах, смак, текстуру і зовнішній вигляд. Згодом підібрали рослинні аналоги й зібрали "архітектуру" м'яса з його м'язовими волокнами.


Процес приготування такого бургера схожий на те, що звичайно відбувається на кухні з натуральним м'ясом. Котлету, яка виглядає як яловича, кладуть на гриль. Шкварчить вона так само як і звичайна. Під час смаження стає коричневою. Смакує бургер так само відмінно, як і звичайний, а час приготування не більше 6 хвилин!