Підпишіться на розсилку акційних пропозицій від METRO

Підписатися

МЕТРО Кеш енд Кері Україна» відсвяткувала Тиждень сталого розвитку METRO 2017

«МЕТРО Кеш енд Кері Україна» долучилася до святкування Тижня сталого розвитку METRO 2017, який проходив у всіх країнах присутності компанії з 29 травня до 2 червня 2017 року. У рамках цього тижня було проведено низку, спрямованих на сталий розвиток компанії, активностей, у яких взяли участь співробітники компанії.

«МЕТРО Кеш енд Кері Україна» реалізувала наступні проекти:

1 червня компанія стала партнером концерту талановитих дітей, який був приурочений до Міжнародного дня захисту дітей. Разом з волонтерами із благодійного фонду «Приятелі дітей» представники компанії пригостили учасників заходу печивом «Барні» та соком. Також компанія нагородила надзвичайно талановиту піаністку, яка є переселенкою з Донбасу.

4
6
9

2 червня співробітники «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» спробували себе у ролі волонтерів на Всеукраїнському чемпіонаті з вуличного футболу для молоді «Кубок Карітасу», який проходив у Києві. Подія об’єднала понад 110 учасників з 11 міст України, більшість яких – із сімей у складних життєвих обставинах. Волонтери METRO провели різні спортивні естафети серед учасників чемпіонату і почастували підлітків печивом, вафлями, йогуртом, водою та яблуками.

3 червня представники нашої компанії разом із міжнародним благодійним фондом «Lets help» відвідали будинок літніх людей у селі Грузьке та подарували жителям цього будинку фото рамки і засоби особистої гігієни. Ці старенькі забули, що таке затишок, як це – жити вдома. Те, що їх оточує, настільки казенне, що вони звикли не зважати на це. Але є елементарні речі, які створюють атмосферу домашнього затишку та гарний настрій. Тож ми вирішили подарувати їм фото рамки, у які вони зможуть розмістити фотографії близьких людей.

Окрім надання пожертв, ми також цікаво провели час із жителями будинку для літніх людей. Разом із маленькими волонтерчиками з міжнародного благодійного фонду «Lets help» ми пограли у настільні ігри зі старенькими, поспівали, намалювали спільну картину та поговорили. Наш візит був справді важливою подією для цих людей!