METRO У ПАРТНЕРСТВІ З ПРИВАТ БАНКОМ ПРОПОНУЄ ПОСЛУГУ «ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ» НА НЕПРОДОВОЛЬЧІ ТОВАРИ

Починаючи з 14 вересня, клієнти торговельних центрів METRO зможуть скористатись послугою «Оплата частинами» від ПриватБанку. Купуючи непродовольчі товари у торговельних центрах METRO на суму від 3 000 гривень, клієнти зможуть розділити вартість покупки на три однакових платежі, оплативши на касі тільки одну частину вартості покупки.

Оплата покупок частинами в торговельних центрах METRO нічим не відрізняється від звичайної оплати банківською карткою. Щоб скористатись сервісом «Оплата частинами», клієнту потрібно мати картку ПриватБанку або А-Банку. Послуга оформлюється безпосередньо на касі торговельного центру METRO, де клієнт отримує чек зі всіма необхідними реквізитами. Сума покупки ділиться на три рівні частини, які будуть щомісяця списуватися з картки із послугою «Оплата частинами». За умов вчасного внесення усіх платежів, банк не зніматиме відсотків за використання сервісу. Послуга не розповсюджується на косметику, побутову хімію та підгузки.

«За допомогою послуги «Оплата частинами», ми прагнемо дати нашим клієнтам більше свободи у здійсненні покупок, допомогти їм правильно спланувати свої фінансові можливості та не відкладати покупку бажаних речей до кращих часів»,  – коментує Оксана Кулікова, Керівник управління з маркетингу «МЕТРО Кеш енд Кері Україна».

«Вийти з торговельного центру METRO з пустими руками просто неможливо, а тепер можливості для покупок стають практично необмеженими, адже клієнти мережі можуть сплачувати в день придбання  не всю вартість товару, а тільки частину. Купувати товари в METRO у розстрочку дуже просто: достатньо обрати на касі послугу «Оплата частинами». А враховуючи численні акції та знижки в торговельних центрах – це ще й дуже вигідно», – розповідає Роман Негінський, заступник Голови ПриватБанку.

ТОВ «МЕТРО Кеш енд Кері Україна»

Компанія «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» була заснована у 2003 році. Компанія представлена 26 торговельними центрами: 23 торговельними центрами «METRO» у найбільших містах України – Києві, Вінниці, Житомирі, Полтаві, Львові, Рівному, Івано-Франківську, Чернівцях, Кривому Розі, Маріуполі, Запоріжжі, Дніпропетровську, Харкові, Одесі та Миколаєві, та трьома магазинами оптової торгівлі «Бери-Вези» у Кіровограді, Тернополі та Луцьку. На сьогоднішній день компанія об’єднує близько 3500 співробітників.

«МЕТРО Кеш енд Кері Україна» є найбільшим німецьким інвестором в Україні. Обсяг інвестицій компанії за період з 2003 по 2016 рік перевищує 550 млн. євро. Обсяг продажів компанії у 2014/2015 фінансовому році склав більше 425 млн. євро (вересень 2014 – жовтень 2015р.).

«МЕТРО Кеш енд Кері Україна» входить до складу METRO GROUP, однієї з провідних міжнародних торговельних компаній. У фінансовому році 2014/15 обсяг продажів компанії становив 59 мільярдів євро. Компанія представлена у більш ніж 2 000 міст у 25 країнах світу, та об’єднує більш ніж 220 000 співробітників.

Досягнення METRO GROUP базуються на незалежній діяльності сильних брендів: METRO/MAKRO Cash and Carry, міжнародного лідера у оптовій торгівлі у форматі самообслуговування; Media Markt та Saturn, лідерів ринку роздрібних продажів побутової електроніки у Європі; та гіпермаркетів Real.

ПриватБанк

ПриватБанк — найбільший за розмірами активів український банк і лідер роздрібного банківського ринку України. Загальні активи ПриватБанку станом на 1 січня 2016 року становили 264 мільярди гривень (21,1% від активів усіх банків в Україні). ПриватБанк володіє другою за чисельністю мережею відділень та найбільшою мережею банкоматів і терміналів серед банків України. На кінець 2015 року в мережі працювало близько 20 тис. банкоматів і терміналів самообслуговування та 110 тис. POS-терміналів. Національна мережа банківського обслуговування ПриватБанку включає в себе близько 2500 відділень. ПриватБанк є найбільшим емітентом і еквайєром платіжних карток в Україні. На кінець 2015, банком емітовано понад 29 мільйонів карток, що становить майже половину від усіх випущених українськими банками платіжних карток. Банку належить система грошових переказів «PrivatMoney» та найпопулярніший в Україні інтернет-банкінг і платіжна система «Приват24».Також банк виступає екваєром електронної платіжної системи LiqPay.