Прес-служба "МЕТРО Кеш енд Кері Україна" зайняла перше місце серед прес-служб України

Команда Управління корпоративних комунікацій та зв‘язків з органами влади «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» зайняла перше місце у конкурсі PRESSZVANIE серед 246 прес-служб України. Переможця визначали найбільш шановані журналісти України шляхом голосування. Прес-служба «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» отримала від журналістів оцінку 9,75 з 10 можливих.

Головними критеріями, згідно з якими оцінювали прес-служби були такі: онлайн комунікації (відкритість і доступність спікерів через електронну пошту, Facebook, мобільний телефон тощо, якість вихідної інформації, оперативність реагування), офлайн комунікації (відкритість і доступність спікерів при "живому" спілкуванні, організація заходів для ЗМІ - інтерес, користь, рівень організації, різноманітність і нестандартність формату заходів).

Другою в рейтингу стала прес-служба компанії «Інтерпайп» з результатом 9,4444, третьою – прес-служба Міжнародного аеропорту «Бориспіль» (9,4).

Ця відзнака – вкрай важлива, адже є результатом неупередженого, незалежного та прозорого голосування журналістів, які працюють у сфері бізнесу.

19369460_10213130009030058_454555119_n